Coincidențe cu Îngeri


(…) Umorul debordant cu care m-a obişnuit Teatrul Masca  devine aici o ironie aproape dură la adresa omului, cu toate slăbiciunile sale. Deşi acţiunea se petrece în America Latină, se înţelege foarte bine că poate fi vorba totodată de România, locul în care aşa e, ai uneori senzaţia că nici o armată de Îngeri nu ar face faţă… Avem de toate: taxa la atins Îngerul (a se citi şpaga), dictatorul, pâinea şi circul, speranţa că am putea deveni noi înşine îngeri, speranţa că am putea să ne vindecăm miraculos…

Ştii că nu îmi place să-ţi povestesc ce se întâmplă în piese de teatru sau cărţi, sperând că te voi convinge să te duci şi să îţi croieşti propria ta poveste. Pentru că un spectacol fără cuvinte, cu o muzică perfect aleasă şi o interpretare de nota 10 precum Ţara unde Îngerii vin degeaba te provoacă să gândeşti, te provoacă să cauţi sensuri, să cauţi o oglindă în care să priveşti, care poate fi ori viaţa ta ori viaţa societăţii în care trăieşti. (…) – (Cronica spectacolului de pe Lumea Mare – Roxana Farcă)

ȚARA UNDE ÎNGERII VIN DEGEABA, Duminică 27 ianuarie, ora 19.00

Biletele le puteţi rezerva direct la casa de bilete (021.430.50.55) sau prin mail la rezervari@masca.ro şi online prin Eventim.

8233411662_c4e1707de6

8215180100_91d2a39702

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s