Cu Măștile Jos – noiembrie 2012


CU MĂȘTILE  JOS – retrospectiva evenimentelor de la Masca în 2012 (XI)

I.L.Caragiale spunea despre luna noiembrie: Monșerii fac ce fac și se împaltonează până în călcâie. Dispar cele 16 ziare cotidiane precum și una veche. Opinia publică regretă abonamentele plătite înainte.”

În cadrul FESTIVALULUI NAȚIONAL DE TEATRU – FNT 2012, secțiunea „Al matale, Caragiale” spectacolul O SCRISOARE PIERDUTĂ s-a jucat la TNB, în sală și …în foyer!

Ediția a VIII-a a FESTIVALULUI MĂȘTI EUROPENE LA… MASCA, ce s-a desfășurat în perioada 8-11 noiembrie a fost  dedicată marelui mim, actor și profesor Étienne Decroux. Invitații speciali din acest an au fost actorii trupei londoneza Theatre de l’ange fou . Aceștia au prezentat spectacolul VIS DE PROMETEU și au suținut  o sesiune de workshop.

Nu departe de București, la Câmpina, jucăm CÂND DRAGOSTEA POARTĂ PÂSLARI și SLUGĂ LA DOI STĂPÂNI. Profităm de deplasare și vizităm Micul Trianon.

sluga-21

micul-trianon

În perioada 14 noiembrie – 4 decembrie  2012 am găzduit în foyer  prima expoziție colectiva de fotografie a bloggerilor ” TFB2 „.

tfb2

În cadrul proiectului ORAȘUL DE SUB ORAȘ am fost co-organizatori ai evenimentului Acoustic Bloggers  în stațiile de metrou Unirii 1 și Universitate. Tot la metrou au fost prezentate și câteva dintre fotografiile expozitiei TBF2 

Anul Caragiale nu s-a încheiat, așa că ne mutăm din nou la Iași unde prezentăm, în cadrul evenimentului ZILELE  I.L. CARAGIALE la Iași, realizat de Teatrul Luceafărul, spectacolul  O SCRISOARE PIERDUTĂ

Și pentru că ORAȘUL DE SUB ORAȘ este posibil datorită METROREX am fost prezenți la aniversarea de 33 de ani a…metroului 🙂

Luna noiembrie a însemnat și o privire spre viitor: am continuat cursurile STG pentru copii și pentru tineri.

stg 1

stg 2

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s