Cu Măștile Jos – octombrie 2012


 CU MĂȘTILE  JOS – retrospectiva evenimentelor de la Masca în 2012 (X)

I.L.Caragiale spunea despre luna octombrie: Orizontul se întunecă. Culesul viilor începe. Apar în București 15 ziare cotidiane noi, având fiecare câte treizeci de redactori și cinzeci de corespondenți. Opinia publică le face o strălucită primire.

Deschidem noua stagiune pe 5 octombrie 2012, cu premiera spectacolului ȚARA UNDE ÎNGERII VIN DEGEABA.

Participăm la Festivalul Internațional de umor “Constantin Tănase”, ediția a 22-a, Vaslui, cu spectacolul de statui vivante O SCRISOARE PIERDUTĂ. Cu acelaşi spectacol, la care s-a adăugat şi O NOAPTE FURTUNOASĂ, am fost la Săptămâna Caragiale din Craiova și  la Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr, Iași.

8080124010_a42fa73526

577006_3685494540265_1105571682_n

Pe data de 13 octombrie are loc cea de-a doua premieră a acestei stagiuni  CÂND DRAGOSTEA POARTĂ PÂSLARI, regia Michele Modesto Casarin.

CANARUL ALBASTRU, spectacol premiat spectacol premiat la Festivalul studenţesc de teatru, participă la Festivalului Internaţional de Teatru – Circ , Călărași.

Pe data de  25 octombrie 2012, Mihai Mălaimare și Teatrul Masca se alătură campaniei „România, citeşte!” ce a avut loc la Târgoviște în cadrul evenimentului „Citeşte cu mine Legendele Olimpului!”.

Tot în octombrie, la Călărași, jucăm în cadrul evenimentului  TOAMNA CULTURALĂ, spectacolul ACTORUL .

 Parada de marionete a fost prezentă la Festivalul Naţional de Umor Popular „Povestea vorbei”, Găești. Iar la București  participăm cu spectacolul pentru copii O LOCOMOTIVĂ ȘI O GARĂ la Festivalul Internațional de teatru pentru copii 100, 1000, 1000000 de povești.

Tot în octombrie, pentru că ştiţi  nu putem rata un eveniment care contribuie la imaginea Orașului nostru, am fost prezenţi prin reprezentant 🙂 la  Maratonul Internațional București

hurduc-7

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s