Cu Măștile Jos – iunie 2012


CU MĂȘTILE  JOS – retrospectiva evenimentelor de la Masca în 2012 (VI)

I.L.Caragiale spunea despre luna iunie:  Se inventează o nouă umbrelă pentru picioare, în vederea sistemului de stropire a stradelor Capitalei.

Începutul acestei luni a fost marcat, în perioada 1-4 iunie 2012,  de a doua ediție a FESTIVALULUI LIVING STATUES MASCA, desfășurat sub motto-ul “Simţ enorm şi văz monstruos!” I.L.Caragiale. Printre trupele invitate la festival au fost Bash Street Theatre (Anglia), Metroccolis (Germania), Terra (Olanda), Henry White (Italia), Pop-art:Kiss (Olanda), Francesca Krnjak (Italia), Chris Channing (Italia), Shadows Art – Romania.

fest 0

În cadrul festivalului au avut loc premiera spectacolelor de living statues UMBRE PE CALEA VICTORIEI, OLIMP, MUNTELE CU ZEI și ZÂNELE.

fest 1

fest 2

fest 3

Pe data de 2 iunie 2012 are loc premiera spectacolului  O SCRISOARE PIERDUTĂ,  un spectacol de living statues,  după I.L Caragiale, în regia lui Mihai Mălaimare.

La invitația celor de la ARTSCENE am prezentat la Iași în cadrul evenimentului „În memoriam Ion Luca Caragiale 100 de ani” spectacolul O SCRISOARE PIERDUTĂ.

În perioada 10 – 14 iunie  participăm în cadrul FEstivalului COmediei Românești cu spectacolele de living statues O NOAPTE FURTUNOASĂ și O SCRISOARE PIERDUTĂ, dar și spectacolul FIOR D’AMOR ÎN BUCURESCI.

În cadrul proiectului Debut la Masca  în Sala Mare a teatrului are loc examenul de actorie a studenților  de la Facultatea de Teatru Spiru Haret.

 În această vară Capitala l-a sărbătorit pe Caragiale. Începând cu luna iunie, pe tot parcursul Festivalului „Bucureștii lui Caragiale” Teatrul Masca a prezentat în Centrul Vechi spectacolele O SCRISOARE PIERDUTĂ și O NOAPTE FURTUNOASĂ .

 Pentru că ne pasă  și pentru că fiecare copil are dreptul la fericire  am participat la Campania Ajută copii bolnavi de leucemie, cancer si alte boli grave, realizată de Asociația Aripi spre viață  jucând spectacolul CLOVNII.

Pentru că nu putem refuza nimănui dreptul la copilărie am jucat la Școala specială nr.7 spectacolul PROSTIA OMENEASCĂ.

  La Târgul de Sf. Apostoli Petru și Pavel organizat de Muzeul Național  al Satului Dimitrie Gusti am jucat spectacolul UMBRE PE CALEA VICTORIEI.

Pentru că nu ne mulțumim niciodată cu ce știm, învățăm în fiecare zi: Laura Dumitrașcu Duică susține un workshop despre lucrul cu  marionetele

Pe data de 21 iunie  are loc examenul de absolvire la STG.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s