Cu Măștile Jos – aprilie 2012


CU MĂȘTILE  JOS – retrospectiva evenimentelor de la Masca în 2012 (IV)

I.L.Caragiale spunea despre luna aprilie: Un orator în Cameră aduce un proiect de lege pentru stârpirea muștelor, care prevede un al optulea minister cu un buget de 15.576.315 lei noi pe an.

Pentru noi luna aprilie a însemnat pregătirea FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL de LIVING – STATUES  singurul festival de gen din România și a spectacolelor ce au deschis noua stagiune de exterior.

NOaptea 1

Un eveniment care ne-a făcut mare plăcere a fost difuzarea la TVR Cultural a spectacolului INTRUSA, unul dintre cele mai iubite spectacole ale noastre – 17 aprilie 2012.

IEPURAȘUL LA MASCA. Și anul acesta am continuat tradiţia Sărbătorilor Pascale. Împreunǎ, ca o mare familie, actori, copii, pǎrinţi şi bunici am încondeiat ouǎ .

În cadrul proiectului „La Bibliotecă” iam avut ca invitaţi pe: Sergiu Teslaru şi Marius Ştefan Aldea , pe Radu Ion –  și Adela Lörincz.

În cadrul proiectului Școala Altfel, am avut o săptămână plină (20 de spectacole) pentru cei mai mici prieteni ai noștri.

 Spectacolul de STATUI VIVANTE a participat la Parada autovehiculele de epocă, ediția a XV a Târgului Anticarilor organizat de Primăria Sectorului 2.

 În această lună am jucat ultimele spectacole din stagiunea de interior 2011-1012 . Spectacolul ACUL CUMETREI GURTON  trage cortina peste a  patra stagiune.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s