Cu măştile jos – februarie 2012


CU MĂȘTILE  JOS – retrospectiva evenimentelor de la Masca în 2012 (II)

I.L. Caragiale spunea despre luna februarie: Carnavalul este în putere. Câți nu vor rămâne becheri se vor căsători. Balurile mascate vor hotărî pe mulți căsătoriți să pornească jalbă de despărțenie.

Pentru al doilea an consecutiv am organizat, pe 28 februarie, ZIUA BLOGGERILOR. Pentru acest eveniment ne-am invitat prietenii la COMEDIA ERORILOR  după William Shakespeare, în regia lui Mihai Mălaimare.

 O vizită neașteptată acare ne-a umplut sufletul de bucurie Radu Beligan a fost în vizită la noi. Maestrul Radu Beligan  ar trebui să fie acasă în orice teatru din România!

 Și cum dragostea nu ne-a ocolit niciodată și în acest an am serbat  de la Valentine’s Day la Dragobete. Zilele au o semnificație în plus pentru noi: în această perioadă prindem în gard LACĂTELE DRAGOSTEI. Cu vârstă sau fără, LACĂTELE DRAGOSTEI rămân un simbol al iubirii în partea noastră de oraș.

În perioada 18- 19 februarie  spectacolele  STATUILE , FUGA DE BACH, GEMENII au avut câte  o reprezentaţie specială pentru oaspeţii noştri din Olanda, Ron Miltenburg, directorul Festivalului World Statues din Arnhem şi Pauline  Krikke, primarul orașului. Ron Miltenburg a ţinut o prelegere despre living-statues.

 Proiectul „Împreună pentru informarea, conștientizarea și promovarea egalității de șanse și gen” a fost găzduit de Teatrul Masca cu prilejul a 156 de ani de libertate a romilor. În cadrul acestuia, actrița de etnie roma Alina Șerban a prezentat spectacolul „Declar pe propria răspundere” în regia lui David Schwartz.

 Pentru prietenii am jucat spectacolul LA ROMÂNI în cadrul proiectului ÎNTRE DRAGOBETE ȘI MĂRȚIȘOR eveniment realizat de Muzeul  Național al Satului  „Dimitrie Gusti”.

Tot în februarie ne-am primit costumele pentru premiera O NOAPTE FURTUNOASĂ.

o-noapte-2

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s