Cu Măştile jos – ianuarie 2012


 Un sfârșit de an reprezintă şi o privire îndreptată înspre lunile care s-au scurs de la începutul anului. Drept care vă oferim o privire retrospective a celor mai semnificative momente de la Masca.

CU MĂȘTILE  JOS – retrospectiva evenimentelor de la Masca în 2012 (I)

 Începutul de an aduce pe scena sălii Jaques Lecoq în data de 12 ianuarie 2012 un nou muzical la Teatrul Masca: spectacolul  SALOME, o adaptare a piesei lui Oscar Wilde în regia lui Răzvan Alexandru Diaconu.

salome3

Pe  22 ianuarie 2012 pe scena teatrului au venit TREI PRINȚESE FERMECATE, în regia lui Cristian Pepino, un spectacol dedicat copiilor.

 29 ianuarie 2012  aduce pe scena de la Masca o nouă  premieră, dar și debutul unui proiect îndrăzneț  relansarea “teatrului de televiziune” în colaborare cu TVR . Pentru acest debut s-a ales spectacolul MĂTRĂGUNA după un text de Niccolo Machiavelli  în regia lui Dominic Dembinski.

 

Pe 24 ianuarie 2012  ca în fiecare an, am serbat împreună cu voi, spectatorii nostri, la metrou Unirii 1, ZIUA UNIRII.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Începutul anului a însemnat totodată și continuarea proiectului „Debut la Masca„: studenții anului II actorie. (Universitatea Spiru Haret).

debut 1

Tot în ianuarie s-a lansat la Librăria Bastilia, volumul scris de Mihai Mălaimare „Commedia dell’arte – clipa astrală a teatrului universal   (Editura Tracus Arte) .

Am continuat proiectele „ORAȘUL DE SUB ORAȘ”  cu recitalul lui Marius Matache,  ‘’LA BIBLIOTECĂ” cu  Cvartetul Tonica și Camelia Pavlenco alături de pianista Dorina Arsenescu au susținut recitaluri şi a avut loc vernisajul expoziţiei de fotografii Masca Actorilor , realizată de Dana Mitică.

marius matache

dana-mitica-1

cvartet

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s