Vă invităm la workshop: Teatrul lui Peter Brook și metoda lui de lucru cu actorii


Eugen Nacht Stroe este fiul marele actor de comedie din România interbelică N. Stroe, care a jucat la Teatrul Barasheum- singurul teatru evreiesc care a activat în vremea regimului antonescian.

Regizor, actor, scenarist și profesor de teatru  Eugen Stroe ajută tinerii pasionați de teatru să găsească această artă în fiecare gest, modulație a vocii, impuls al imaginatției prin workshopurile pe care le ține săptămâna aceasta la Masca.

Marți 11 Decembrie, orele 10.00-13.00 și Miercuri 12 Decembrie, orele 14.00-17.00 ,cei interesați sunt asteptați să asiste sau să participe (aceștia din urmă în costum de mișcare) la workshopul Teatrul lui Peter Brook și metoda lui de lucru cu actorii susținut de Eugen Stroe.

După ce a terminat IATC-ul, a colaborat  la Paris cu marele regizor Peter Brook care e considerat astazi cel mai mare regizor de teatru din lume. Lucrul cu el, influența lui si a tuturor celor cu care am lucrat atunci m-au adus la o înțelegere mult mai profundă a acestei arte și astfel s-au conturat aceste idei care apar și pe site-ul studioului meu de teatru, care sunt niște motto-uri pentru mine intai si-ntai si poate pentru ceilalti interesati de acest domeniu.

Un comentariu

Filed under Fără categorie

One response to “Vă invităm la workshop: Teatrul lui Peter Brook și metoda lui de lucru cu actorii

  1. Pingback: Cum oferi un punct de sprijin « Foto Jurnal Masca

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s