Când e vorba de TRADIȚII, susținem!


Orice zi aniversară, cu atât mai mult când este vorba de o insituție, impune o tradiție, pentru că trimite la punctul de origine, rememorează traseul până în prezent și recapitulează valorile după care se conduce.  Plus că ziua aniversară poartă întodeauna un parfum de începuturi, de moment zero în viața unei comunități. Și dacă a venit vorba de comunitate, atunci spunem deschis că este vorba de cei care împreună alcătuiesc o comunitate în cadrul Liceului de Arte Plastice NICOLAE TONITZA.

Și așa cum membrii unei familii se vorbesc și pregătesc ceva împreună la ocazii speciale, elevii claselor V-IX din școala cu pricina organizează cu prilejul amintit expoziția TRADIȚII. Pentru că și noi la Masca avem tradițiile noastre și știm să prețuim ceea ce se repetă în virtutea valorii, susținem momentul festiv așa că vă așteptăm Joi, 6 decembrie, ora 12.00 la vernisajul expoziției.

Lucrările expuse sunt ale elevilor: Dragomir Matei, Colteanu Matei, Romanescu Oana, Mirea Simina, Avram Andreea, Blidariu Alexa, Petrov Andeea, Tibrin Maria, Vasilescu Andrei, Dabija Maria, Sotrea Daria, Scripcariu Ioan, Lepadatu Diana, Gabara Andreea, Dabija Anastasia, Poteras Agnes, Nicu Gabriela, Matei Alexandru, Baltariu Larisa, Fratila Ioana, Chioibas Constantin, Tepsan Ioana.

Și ca să nu sară calul (canoanelor estetice, bineînțeles) elevii au fost îndrumați de către profesorii coordonatori Ludmila Ionescu, Teodora Coltofean, Oana Isar, Mariea Chioibas, Ionut Barbu, Florin Mocanu și Ilena Dragomirescu. Director: profesor Petre Anton, Director Adjunct: profesor Cojocaru Trandafira.

tonitza 3

tonitza 4

tonitza 5

Anunțuri

2 comentarii

Din categoria Fără categorie

2 răspunsuri la „Când e vorba de TRADIȚII, susținem!

  1. Pingback: Ieri, ne-am pregătit pentru astăzi « Foto Jurnal Masca

  2. Pingback: Doar cu buletinul! « Foto Jurnal Masca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s