În fiecare femeie este o Iuliana, în viaţa fiecărui bărbat o intrusă


…. în fiecare femeie este o Iuliana, în viaţa fiecărui bărbat o intrusă şi în fiecare om o teamă de pierdere a controlului în faţa iubirii. (…)

Nimic nu poate fi mai frumos decât o iubire carnală, un joc în care te dezgoleşti de toate măştile pentru ca apoi să nu le mai poţi purta. Pasiune, erotism, orgoliu, teamă, suferinţă, împlinire, bucurie, abandon, joc, complexitate, luptă, revoltă, împăcare, acceptare, tandreţe, violenţă, egoism, dăruire…le simţi pe toate deodată, pe rând, în toate combinaţiile posibile şi apoi le iei cu tine. Nu ştii, ca femeie, dacă să o condamni pe Iuliana pentru lipsa de moralitate şi pentru pasivitatea ei sau să o invidiezi pentru puterea de a simţi şi a se dărui. Şi dacă ai vrea să o laşi acolo, ea vine cu tine, devine intrusă şi în viaţa ta şi continuă să bată la uşi aşa goală de te întrebi uneori unde îşi ţine furtuna. Cu siguranţă în suflet. De asta te şi apropii de ea fără să-ţi fie teamă şi apoi nu mai poţi să ieşi din jocul ei.

Un spectacol minunat, nişte actori de o expresivitate de neimaginat şi o poveste plină de simboluri. – Salată de Ganduri

Această prezentare necesită JavaScript.

JOI 8 Noiembrie ora 19.00INTRUSA. Și o surpriză daca te numești Mihaela, Gabriela, Mihai sau Gabriel: 2 locuri gratuite la spectacol. Detalii aici. 

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s