Suntem atât de ușor de iubit! :)


Sunteți prietenii Teatrului Masca!

Ai auzit aceste cuvinte la sfârșitul spectacolului pe care l-ai văzut la noi și, dincolo de sonoritatea liniștită, de sfârșit de Întâlnire, de seară placută și ne vedem mâine, știi că este mai mult! În drum spre casă sau la cafeaua de după, ai realizat că tonul acela diplomatic a denumit o stare de fapt. Te-ai simțit bine în sală, te-ai relaxat, ai fost luat prin surprindere, amețit, învârtit, intrigat, pălmuit și îmbrățișat. Ai văzut un spectacol la Masca! Te-a făcut sa mai vrei, să-ți fie dor și a venit al doilea…și fără să-ți dai seama ai devenit prietenul nostru!

Ne-ai cunoscut în parc! Te îndoiai, dar ai văzut, ai crezut și ai înţeles. Ai înțeles că altfel nu este doar un cuvânt scris aplecat, ci un fel de a fi! Altfel a însemnat odinioară strigătul câtorva oameni de teatru care nu au vrut să devină meseriași! Au simțit că singura scăpare din monotonie și meserie, este căutarea continua a propriului urcuș, a drumului pe care nu ai timp să te odihnești sau să te pierzi, pentru că îl parcurgi…altfel!

Între timp, acești actori nu au mai avut nevoie să urle! Certitudinea că și-au ales destinul le-a dat încredere…aplauzele nu au fost decât un bonus!

Masca înseamnă astăzi o școală de teatru în spațiul cultural românesc și o familie pentru cei care abia așteaptă următoarea premieră!

Din școala și familia aceasta, un grup de tineri actori au astăzi șansa să vorbească despre acest teatru altfel acolo unde privirile tuturor oamenilor de teatru se îndreaptă: Pe scena Teatrului Național București! Și nu oriunde sau oricum, ci în cadrul Festivalului Național de Teatru.

Pentru că nu am ajuns singuri aici, ci împreună cu tine, vino acolo și fii alături de noi! 

Sâmbătă, 3 noiembrie și Duminică, 4 Noiembrie, ora 17.00, te așteptăm în Sala Mică a Teatrului Național Bucureşti “I.L Caragiale” la spectacolul O SCRISOARE PIERDUTĂ, în cadrul Festivalului Național de Teatru, ediția XXII, secțiunea “Al Matale Caragiale”

Pentru că suntem atât de ușor de iubit! 🙂

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s