Când dragostea poartă pâslari…Like a Virgin!


Unul dintre motivele pentru care commedia dell arte a supraviețuit atâtor schimbări, evoluții și transformări ale teatrului, este acela că indiferent de perioadă, aceasta a reușit întotdeauna să rămână contemporană. Punând povestea înaintea oricăror alte elemente, și-a ales și s-a oprit la personaje tip, caractere genealogice veridice oricând și în orice colț al lumii. Nu a rămas niciodată roabă a textului, ci s-a lăsat mereu în mâinile actorilor. Acestea sunt câteva dintre elementele pentru care commedia nu a îmbătrânit vreodată. Vigoarea și fascinația spectacolelor de acest fel tocmai aici se odihnesc.

În același registru se înscrie și cea mai recentă producție a regizorului Michele Modesto Casarin. Fidel tradiției și stilului amintit, el creează cadrul necesar pentru ca o poveste cu un subiect aparent de secol XVI să poată vorbi spectatorului de secol XXI, de orice vârstă ar fi acesta.

Ce pot avea în comun Pantalone, venerabilul ciufut și avar, și Madonna? Ei bine, nu rămâne decât să veniți Sâmbăta aceasta la premiera spectacolului CÂND DRAGOSTEA POARTĂ PÂSLARI și să descoperiți. Până atunci…varianta commedia a melodiei Like a Virgin 🙂

Sâmbătă 13, Duminică 14, Vineri 26 octombrie, ora 19.00

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s