Verba volant, cartea circulă!


Proiectul nostru de anul trecut cu cărțile se desfășura în felul următor: la ieșirea de la spectacol, spectatorii găseau un coș cu cărți din care care fiecare își putea alegea câte una, oricare, și o lua acasă. Proiectul a avut succes! Atât de mult succes încât …am cam rămas fără cărți 🙂 Nu ne pare rău, asta ne-am și dorit!

Nu pentru că ne-ar plăcea neapărat să ne jucăm – deși nici aceasta nu e departe de adevăr – anul acesta vă propunem un nou set de reguli – vom porni de la un coș plin de cărți. Fiecare spectator va putea lua o carte din el, cu condiția să pună o alta în loc!

Dacă prima regulă a mișcării ar fi Roata se învârte! haideți să aplicăm împreuna prima regulă a Bibliotecii – CARTEA TREBUIE SĂ CIRCULE! Pentru că de aceea e carte! Să umble și să fie citită!

Vă așteptăm chiar de Sâmbăta aceasta, 1 Octombrie, la deschiderea noii stagiuni de interior cu premiera COMEDIA ERORILOR!

7 comentarii

Din categoria Fără categorie

7 răspunsuri la „Verba volant, cartea circulă!

  1. Pingback: Cartea din Teatru | Webcultura

  2. Foarte frumos.
    Ar trebui să contactaţi editurile. Sunt convins că vor „dona” şi ei câteva cărţi în scop de promovare.

  3. Da, e o idee, insa am fi vrut sa fie ceva personal, intre noi, spectatorii. Am pregatit un stoc de carti si si avem promisiuni de la…spectatori. Anul trecut, proiectul Ma tem de omul unei singure carti, a functionat excelent! Cu drag. ps Nu am uitat de fotografiile si clipurile cu cei mici de la scoala de teatru, dar sa scapam 🙂 de premiera de sambata!

  4. Ba, dacă este să întind imaginaţia spre maximum capabilităţii sale, ar fi util ca Teatru Masca să se apuce şi de editat pentru ca spectatorii să primească (chiar şi contra-cost, dacă nu este posibil gratis), o cărţulie cu textul piesei şi poze din spectacol (eventual făcute la repetiţia cu costume, pentru ca să fie deja gata de la premieră). Nu numai că spectatorul va putea vorbi nepoţilor despre piesa pe care a văzut-o, dar şi Teatrul Masca îşi va conserva astfel excelent activitatea în memoria publică.

  5. @Bibliotecaru Avem deja publicate in volumul „La inceput a fost gestul…” scenariile spectacolelor din repertoriu , dar nu numai, ilustrate cu fotografii, insotite de cronici, de „cuvantul”regizorului, de notele de regie etc. Si in plus, avem pe DVD -toate spectacolele – la vanzare – si CD-urile cu muzica spectacolelor. Dar, da, intr-adevar, e bine sa nu ne oprim!

  6. Pingback: Au crescut copiii « Foto Jurnal Masca

  7. Pingback: Vrem o țară culturală, ca afară! | Teatrul Masca Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s