LA MULTI ANI! – Mihai Malaimare; UPDATE


Mi-as dori ca lumea sa fie buna.

Mi-as dori ca lumea sa fie frumoasa.

Mi-as dori ca lumea sa fie nemuritoare.

Visez din cand in cand toate acestea, dar ma trezesc privind spre geam si visele acestea superbe se risipesc in valmaseala luminii de afara si a treburilor de zi cu zi.

Traiesc, alaturi de toata lumea, toata mizeria diurna, tot haosul de claxoane si strigate si injuraturi, tot ceea ce inseamna viata noastra astazi, si, la ora 9,00, simt brusc ca timpul se dilata, ca lumea asta a noastra isi pierde sunetele si culorile si ma regasesc in chiar ceea ce spuneam la inceput, in acel spatiu in care lumea chiar este mai buna, mai frumoasa, nemuritoare.

La ora 9,00, in fiecare dimineata, ajung la teatru, adica acolo unde imbatranesc numai daca vreau, obosesc numai daca ma plictisesc si sunt trist numai daca voi nu radeti.

Viata unui actor nu poate face abstractie de lumea de afara, pentru ca avem si noi familii, copii, greutati, neprieteni, necazuri, dureri si dramuite bucurii. Dar, indata ce ultimul gong isi scutura petalele, inca inainte de a se aprinde primul reflector, actorul traieste o experienta unica, aceea de a fi cel mai puternic, cel mai frumos si cel mai generos om de pe pamant.

Astazi este ziua noastra, a tuturor actorilor lumii si, bucuriei noastre de a fi noi insine i se cuvine un pahar de sampanie. De maine insa si pana in 27 martie anul viitor este continuu ziua voastra a celor care aveti libertatea de a va bucura de forta, frumusetea si generozitatea actorilor pe care ii iubiti si de visele lor ciudate, cum ca lumea ar putea fi buna, frumoasa si nemuritoare.

LA MULTI ANI!

 

UPDATE

Vom incepe transmisia LIVE in jurul orei 19.40 pentru a surprinde si momentele de holul teatrului (concertul si …sampania). 

http://www.blogtv.com/People/teatrulmasca

4 comentarii

Din categoria 1

4 răspunsuri la „LA MULTI ANI! – Mihai Malaimare; UPDATE

 1. weigela

  La multi ani!

 2. Gabi

  La multi ani tuturor actorilor!
  Va multumim !

 3. Pingback: Ziua Mondială a Teatrului si a actorilor « my heart to your heart

 4. Venedict Mihai

  La multi ani ! Urmaresc pe net..imi pare rau ca nu am putut ajunge!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s